Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Február 27. 10:01, péntek | Helyi

Még meccs előtt padlóra került Szellő ellenfele

Még meccs előtt padlóra került Szellő ellenfele

Bozai Gyula sérülés miatt lemondta a Szellő Imre ellen március 14-re, Ceglédre tervezett visszavágó küzdelmet

A volt cirkálósúlyú magyar bajnok Bozai Gyula sérülés miatt lemondta a Szellő Imre ellen március 14-re, Ceglédre tervezett visszavágó küzdelmet.

Aki ismeri a Ferobox Event ökölvívóját, az tudja, hogy ha a nyírségi származású bunyós lemond egy mérkőzést, annak igazán nyomós oka van, hiszen a kérlelhetetlen stílusú Bozai nem csak az ellenfeleknek, de magának sem ad kegyelmet. Most viszont tényleg „padlóra került” a cirkálósúlyú.

„Kesztyűzés közben egy szerencsétlen, a csigolyámon eltaláló ütés miatt padlóra kerültem, és be kell vallanom, nagyon megijedtem, hogy örökre elveszíthetem az én legkedvesebb játszóteremet, a boxringet” – fogalmazott Bozai. „Szerencsére az ijedtség nagyobb volt, mint a baj, mivel hamarosan ismét edzhetek, küzdhetek tovább. Viszont napokig feleségem öltöztetett.”

Természetesen ilyen előzmények után Bozai nem vállalhatta a küzdelmet. „Elnézést kérek Szellő Imrétől, aki sportszerűen vállalta a visszavágót, valamint a közönségtől is. Ugyanakkor az álmaimról nem mondok le, és bízom benne, hogy a mérkőzés egy későbbi időpontban létrejöhet.”

Szellő Imre is szomorúan vette tudomásul, hogy egyelőre nem jön létre a visszavágó, közte és Bozai Gyula között, de reméli, riválisa gyorsan meggyógyul és ismét megküzdhetnek.

A Ferobox Event vezetése a hét eleje óta dolgozik Bozai pótlásán, és az új ellenfél hamarosan bejelentésre kerülhet – az már biztos, hogy Szellő Imre (4-0) külföldi riválissal nézhet farkasszemet a ceglédi sportcsarnokban.

A március 14-i Ferobox-gálát az MTVA átalakításai miatt a Duna TV sugározza élőben. A ceglédi Gál József Sportcsarnokban megrendezése kerülő eseményen a feltörekvő félnehézsúlyú Baranyi Richárd (9-0), a pehelysúlyú Laki Róbert (7-0), a nehézsúlyú Bogdán Zsolt (8-0) és a kispehelysúlyú WBO Európa-bajnok Bedák Zsolt (23-1) is kötelek közé lép.



Jegyinformációért kattintson a www.ferobox.com weblapra vagy a Ferobox facebook rajongói oldalára.

Címkék: szellő imre

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció