Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. November 20. 12:35, csütörtök | Helyi
Forrás: HVG

Ma már havazhat is, vége a novemberi tavasznak

Ma már havazhat is, vége a novemberi tavasznak

Jönnek az éjszakai mínuszok

Akár havazhat is csütörtök este az Északi-középhegység legmagasabb pontjain, bár napközben akár még 12 fok is lehet az országban. Pénteken és a hétvégén viszont már a 10 fokot sem érheti el a legmagasabb nappali hőmérséklet, éjszaka pedig jöhetnek a mínuszok.

Csütörtökön a Dunántúlon változóan felhős idő várható, nyugaton, délnyugaton és a Kisalföld egyes részein több felhővel – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Az ország keleti felében az összefüggő felhőzet kissé szakadozottabbá és napközben gomolyosabbá válik, de errefelé több helyen egész nap erősen felhős marad az ég.

Pénteken nyugodtabb késő őszi időre van kilátás, továbbra is a Dunántúlon lesz több napsütés, keleten ugyanakkor a több felhő – tette hozzá az idokep.hu meteorológiai portál. Reggel délkeleten még csepereghet az eső. Hajnalban -1, +5, délután 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton a magasban történő melegedés és a felszín közelében megrekedő hidegebb levegő együttes hatásaként erősödik a ködhajlam, sokfelé napközben is borongós, szürke, hideg időre van kilátás.

Vasárnap északkeleten szakadozhat fel a felhőzet, máshol marad a borongós, párás, helyenként tartósan ködös idő. Északkeleten megélénkülhet az északias szél. Hajnalban helyenként ismét lehet gyenge fagy, napközben 4-9 fok várható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció