Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Október 23. 11:56, csütörtök | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Juhász Csaba: Szeretnénk már meglátni a Célt!

Juhász Csaba: Szeretnénk már meglátni a Célt!

Juhász Csaba rallyversenyzőt kérdem a hétvégi németországi verseny előtt.

A hétvégén Németország ad otthont a Mitropa Rally Cup-nak. Eddig sajna nem sikerült a célt meglátnotok, technikai gondok miatt. Most egy újszerű Renault Megane RS versenyautóval vágsz neki a szakaszoknak testvéreddel, Zsoltival. Lesznek-e új szakaszok, illetve a Megane kap-e másféle váltóáttételt, mint amit eddig használtál?
- Várhatóan megint új szakaszok lesznek, mint minden évben. Legalább így nem tudunk ráunni a pályákra. Sajnos nem cserélték ki a végáttételt a Megane-ban, így marad az alacsony végsebesség, de ha esni fog az eső, akkor ezzel nem leszünk hátrányban. Jó lenne végre meglátni a célt, mert eddig háromszor indultunk a 3 Staedte Rallye-n, de még egyszer sem értünk célba.

Ezen a versenyen hány pályabejárást lehet eszközölni, és elég-e az?
- Minden szakaszt kétszer lehet tréningezni, a körgyorsaságit pedig csak egyszer. Ezen a versenyen vannak a legnagyobb előnyben a helyi versenyzők, a pályaismeret miatt. Ennyi lehetőségből kell megoldani az itiner felírást, de ilyen a rallye.

Ha jól tudom Borsodból más versenyzők is tiszteletüket teszik a te ajánlásodra. Kik is ők?


- Ruszó Krisztán és Kopcsó Péter is indul a versenyen, kíváncsi vagyok mennyire fog nekik tetszeni a rendezés és a közeg. Ők talán még nálunk is nagyobb hátrányban lesznek a pályabejáráson, szerintem ez lesz az eddigi legnehezebb versenyük.

A sikeres célba ékezés a cél gondolom, azért meghúzgálod itt is a kéziféket?

- Nem fogok lassabban menni, vagy óvatosabban, hogy biztosan célba érjek. Csak akkor tudunk előrébb jutni a Mitropa összesítésben, ha padlón nyomjuk és kihozzuk magunkból a maximumot. A kézifék meg úgyis hozzátartozik a versenyzéshez!

Köszönjük Partnereink segítségét!

www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz.Demeter Transz. Ziad-Med Bt.Technor 93 Kft. Phobex Kft.Mfactory.Spoonsports.Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft.Tarmer Kft. Car - Tools Kft.Mahiti Kft.Észak - Trend - Papír.DDZ MED Kft.Global Star.Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft.Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. Oldpit Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. www.madeinmiskolc.hu. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. www.infovaros.hu. Max Transport. Szenzortechnika. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Balogh és Fia Trans Bt. Horváth Kft. Távit Kft. Autó M3 Szervíz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft, Schönherz Iskolaszövetkezet, Barton 07 Kft, Vivifer.hu,Flotál Kft,www.flotal.eu/kapcsolat,DruszAgro, Hunola Kft,TT Sped kft.DSG Tervezőiroda Kft,Natrur Gold Farms Kft

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.