Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Augusztus 22. 21:06, péntek | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Juhász Csaba: Éjszakából Parasznyára

Juhász Csaba: Éjszakából Parasznyára

Juhász Csaba pilótát kérdezem az Éjszakai Autóverseny után, a Parasznyai autóverseny előtt. Egy számodra is jól sikerült nyíregyházi éjszakai autóverseny után beszélgetünk.

Mesélj, hogy tetszett, miként sikerült az éjszakai csapatás?

- Nagyon jól éreztük magunkat, a rendezők mindent megtettek a szórakoztatásért. Voltak látványos betétprogramok és a rendezvény nagyon gördülékenyen zajlott.

Láttam, valaki nagyon megtáncoltatta a Megane-t. Csak nem oda adtad valakinek egy körre?

- Kőváry Barna kért meg minket, hogy szeretné kipróbálni a Megane-t. Mivel a rendezők adtak cserébe egy bónusz rajtszámot, így nem tudtam nemet mondani. Barna amúgy is jó reklámhordozó, népszerű egyéniség, ezért még üzletileg is jól jártunk.

A hétvégén a STEELVENT MISKOLC RALLY-n veszel részt.A Parasznya - Lyukóbánya szakaszt kell 3-3-szor teljesíteni. Mennyire van ez a pálya fejben, és ki fog navigálni neked?

- Azt hiszem, eléggé fejben van, de azért írunk itinert, ugyanúgy, mint bárhol máshol.Az egyik partnerünk, a Mihidra Kft. telephelye 200 méterre van a rajttól, elég sokat járunk hozzá. Ráadásul évekig ők biztosítottak nekünk itt egy műhelyt, ebből kifolyólag a Lyukóbánya - Parasznya közötti útszakaszon próbáltuk ki a versenyautókat.

14-en neveztetek a licences kategóriába. Jó kis mezőnyben fogsz rajthoz állni. Hol is szeretnél végezni?

- Mindig győzni akarunk, ez most is így van. Ráadásul motivál minket a hazai közönség.

Köszönjük Partnereink segítségét!

www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz.Demeter Transz. Ziad-Med Bt.Technor 93 Kft. Phobex Kft.Mfactory.Spoonsports.Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft.Tarmer Kft. Car - Tools Kft.Mahiti Kft.Észak - Trend - Papír.DDZ MED Kft.Global Star.Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft.Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. Oldpit Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. www.madeinmiskolc.hu. H.B c.e. Mérnöki

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.