Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Január 29. 10:11, csütörtök | Helyi sport

Jól halad a felkészülés, alakul a keret

Jól halad a felkészülés, alakul a keret

Idegenből hoztak pontot a fiúk

Csapatunk 2015. január 28.-án az NB I-es Kecskeméti TE vendégeként lépett pályára és egy jó iramú mérkőzésen nyert 1-0 arányban. Gólunkat egyik új igazolásunk, Pantovic szerezte.

Kecskeméti TE – Ceglédi VSE 0-1

Ceglédi VSE: Tóth – Oláh, Albert, Farkas I., Pesti – Koncz, Dóczi, Koós, Pantovic, Farkas Z. – Balog cserék: Kovács A., Szabó M., Szabó D., Vattai, Kovács D., Laczkó, Kormos, Markó, Nagy
Szabó István vezetőedző: A mai mérkőzés célja a 60 perces terhelés és a játékunk felépítésének gyakorlása volt. Láttam szép dolgokat, de az eredmény nem szabad, hogy becsapjon bennünket. Dolgozunk tovább, építgetjük csapatunkat.

Bő három héttel a 2014-2015 évi Merkantil Bank Liga tavaszi nyitánya előtt egyre jobban körvonalazódik a Ceglédi VSE játékoskerete. Mint arról már korábban beszámoltunk csapatunktól távozott Szala Ákos, Szekér Dávid, Elek Bence és Burics Ádám.

Igaz a hivatalos átigazolási időszak január 26.-án kezdődött és február 23.-án éjfélig tart vezetőségünk már megállapodott négy játékossal, hogy a tavaszi szezonban a Ceglédi VSE csapatát fogják erősíteni. Az őszi teljesítményünk után egyértelmű volt, hogy a támadó sorunkat kell erősíteni. Ennek megfelelően születtek meg az új igazolások.

Pantovic Nikola, aki nemzetiségét tekintve szerb, de 14 éves kora óta a Honvéd labdarúgó akadémiáján nevelkedett, így „futball magyarnak” számít. Ősszel a Mezőkövesdben játszott, de tavasztól Cegléden lehet közönség kedvenc.

Balog Marcell két év után visszatér Ceglédre. Szurkolóink közül sokan emlékezhetnek fontos góljaira. Reméljük jól sikerül a visszatérés az NB III-as kiskunfélegyházai kitérő után.

Kovács Dániel Kozármislenyből érkezik, aki baloldali támadó poszton tud segíteni rajtunk.

Farkas Zoltán az MTK-ban kezdte, majd 14 éves korában igazolta le a Győri ETO, ahol bekerült a korosztályos ifjúsági válogatottba. Féléves kölcsönszerződése alatt reméljük, hogy gyorsasága nagy segítség lesz számunkra szélső poszton.

Szabó Attila
fotó: Kisfaludi István (infocegléd fotóarchívum)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem