Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Október 30. 10:21, csütörtök | Bulvár

Így még nem látta az Irigy Hónaljmirigy tagjait!

Így még nem látta az Irigy Hónaljmirigy tagjait!

Kabai Laci bokszkesztyűt húzott, Varga Győző falra mászott.

Boksz, falmászás, wakeboard - az Irigy Hónaljmirigy tagjai nem riadnak vissza a különleges sportoktól. A nyolc kan mostanában a sok munka mellett testmozgással igyekszik kikapcsolódni.

Felpörögtek az események az Irigy Hónaljmirigy körül: a napokban megjelenik a csapat legújabb lemeze, ráadásul a fiúk már most gőzerővel készülnek a huszonöt éves nagykoncertjükre. A zenekar tagjai ezért mostanában sporttal igyekeznek levezetni a feszültéséget: Kabai Laci a bokszzsákot püföli, Varga Győző falra mászik, Molnár Imit pedig a hideg idő sem tántorítja el, hogy szenvedélyének, a wakeboardnak hódoljon.

„A napokban már megtalállható a boltok polcain az új lemezünk, azért gyúrok, hogy ha valaki kifogásolja a korongon található dalokat, meg tudjam védeni magam és a srácokat – nevetett Kabai Laci - Az egyik barátomhoz járok bokszolni, mert úgy döntöttem, ha már 46 évig tunyultam, erre a kis időre összekapom magam” – tette hozzá a zenekar dobosa.

Varga Győző sem riad vissza az extrém kihívásoktól, legutóbb falmászásban próbálta ki magát. „A lemezmegjelenés izgalmai miatt egyszerűen úgy döntöttem, hogy falra mászom! Most, hogy jön a tél, van egy kis időm a testedzéssel foglalkozni: elkezdtem mozogni, hogy még jobban nézzek ki.” – viccelődött Győző.

A napokban ugyan beköszöntött a hűvös idő, de ez sem akadályozza meg Molnár Imit abban, hogy vízre szálljon. „A rossz idő sem tart vissza attól, hogy wakeboardozzak: elárulhatom, kicsit rákattantam erre a sportra. Amikor nincs próba, vagy nem a lemez előkészületeivel foglalkozom, felülök a motorra és elmenekülök a vízre. Azon szoktunk nevetni, hogy itt aztán tényleg senki nem zavarhat, hiszen csak előttem vagy utánam 100 méterrel jöhetnek… Sajnos azonban hiába megyünk a csajok után, nem érjük őket utol, kivéve ha beesnek a vízbe” – mesélte mosolyogva Imi.

Az Irigy Hónaljmirigy legújabb lemeze hamarosan megtalálható a boltok polcain. A fiúk már most a 2015 decemberi nagykoncertre készülnek, ahol exkluzív, látványos produkcióval köszönik meg a közönségnek az elmúlt huszonöt évet.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.