Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Január 30. 12:40, péntek | Helyi

Használd ki, hogy ceglédi vagy!

Használd ki, hogy ceglédi vagy!

Cegléd Kártya - Neked már van?

Az év elején egyre nagyobb igény mutatkozik az idén négy éve bevezetett Cegléd Kártyára, melynek kiváltása esetén kedvezményesen vásárolhatunk a kártyával kapcsolatban álló vállalkozásoknál. A kártya megjelenésekor az önkormányzat nem titkolt célja volt, hogy ezáltal is ösztönözzék a lakosságot a helyi szolgáltatások igénybe vételéhez. A kártyáról és annak előnyeiről a cegledinfo.hu szerkesztője Erdős Adriánnal, a Tourinform Iroda munkatársával beszélgetett.

A Cegléd Kártya rendkívüli lehetőségéről Erdős Adrián mesélt, aki arról tájékoztatta a ceglédieket, hogy azzal havonta akár több ezer forintot is megspórolhat a tulajdonos. „A Cegléd kártyát minden típusú ceglédi vállalkozásnál igénybe lehet venni: egészen a virágbolttól kezdve a gyógyszertáron át a vendéglátó ipari egységekig vagy szabadidőközpontokig. Érdemes megnézni a www.cegledkartya.hu oldalt, ahol mindig frissítve vannak az elfogadóhelyek és a kártya facebook oldalán is ajánlott követni az aktuális újdonságokat.” – fogalmaz a Tourinform Iroda munkatársa, aki elmondta: a kártyával kapcsolatban álló közel 40 vállalkozás közül vannak olyan partnerek, akik akár 20 százalék kedvezményt is adnak kínálatukból.

Hozzátette: a meglévőkön túl folyamatosan várják új elfogadóhelyek jelentkezését – a csatlakozás feltétele csupán annyi, hogy valamilyen kedvezményt nyújtson az adott vállalkozás. Érdekességképp: a kártya eredetileg azért jött létre, hogy a ceglédi vállalkozásokat részesítse előnyben

Aki ki szeretné váltani a Cegléd Kártyát, annak nincs más dolga, mint a Tourinform Irodában igényelni azt: egy formanyomtatvány kitöltése után pedig rögtön ki is nyomtatják a kártyát, amely onnantól kezdve életbe is lép. A kártyát 14 éven felül lehet igénybe venni, annak éves díja 1200, míg a nyugdíjasoknak 1000 forint. Ezek a feltételek pedig nem kötöttek a városhoz, azaz a környéken élő lakosok is igényelhetik, de a Ceglédre látogató turistáknak is megéri, hiszen annak kiváltásával ők is jelentős kedvezményekhez juthatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció