Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Január 26. 09:59, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Három és fél tonna húst foglaltak le egy fővárosi nagykereskedésben

Három és fél tonna húst foglaltak le egy fővárosi nagykereskedésben

Több mint három és fél tonna lejárt, illetve ismeretlen eredetű húst foglaltak le egy fővárosi húsnagykereskedésben, a bírság várhatóan milliós nagyságrendű lesz - tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal hétfőn az MTI-t.

A közlemény szerint a múlt heti ellenőrzésen több szabálytalanságot is találtak az engedéllyel rendelkező nagykereskedés telephelyén. Egy fagyasztóban hegyekben állt a jelöletlen, tiltott módon lefagyasztott sertésfej és sertésapróhús, amelyből több mint két tonnát koboztak el. A hűtőkamrában lejárt, ismeretlen eredetű csirkeszárnyat és húskészítményt, valamint belsőségeket is raktároztak. Összesen 3638 kilónyi terméket semmisítettek meg.
A nagykereskedelmi egységben szabálytalan módon együtt tárolták a csomagolt és csomagolatlan termékeket, emellett a telephely higiéniai állapota sem volt megfelelő - írták.
Hozzátették: az ügy összetettségére való tekintettel még nem állapították meg a bírság összegét, de várhatóan milliós nagyságrendű lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:09, kedd | Kék hírek

Fókuszban a gyorshajtók

A gyorshajtás még mindig vezető baleseti ok. A ROADPOL akció ennek visszaszorítását célozza meg.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.