Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Április 07. 18:23, hétfő | Helyi önkormányzati

Földi László köszöntője

Földi László köszöntője

Tisztelt Választópolgárok! Kedves Ceglédiek, Nagykőrösiek, Abonyiak, a Községek és Tanyák Lakói!

Ezen a napon önök ismét bebizonyították, hogy Pest megyének ebben a déli szegletében bölcs, derűlátó, és a jövőjükről felelősen gondolkodó emberek élnek. A mai napon önök véleményt mondtak az elmúlt négy év kormányzásáról, tetteiről, eredményeiről, és döntöttek. A folytatásra szavaztak: megszorítások helyett esélyre, a családok támogatására, a segélyek helyett a munkára, a csodavárás helyett a határozott cselekvésre.
Büszke vagyok, hogy a továbbra is képviselhetem önöket az Országgyűlésben. Azokat az embereket, akik tisztán látják, hogy mi szolgálja a térség, Magyarország, és a magyarok érdekeit. Önöket, akik nem dőltek be az ellenzéki demagógiának, az üres ígérgetésnek, a hataloméhes haragnak.
Ígérem, a következő négy évben is méltó leszek a bizalomra és önökért dolgozom majd.

Folytatjuk az eddigi munkát! Az erős és céltudatos kormánnyal a hátunk mögött el fogjuk érni, hogy térségünk minden eddiginél tempósabban fejlődjön, új munkahelyek jöjjenek létre, és az itt élőknek még több lehetőségük legyen arra, hogy biztonságos, jó és tartalmas életet élhessenek.
Köszönöm a bizalmukat, köszönöm, hogy hittek, hisznek a kormányban, és ezt a hitüket, meggyőződésüket a szavazatukkal kinyilvánították.

Címkék: Földi László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 01. 10:51, csütörtök | Helyi önkormányzati

Beszámoló döntésekről

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -