Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Szeptember 01. 07:38, hétfő | Bulvár

Extrém buli, tomboló közönség – A Celebrate the 80’s & 90’s sztárjai mindent vittek!

Extrém buli, tomboló közönség – A Celebrate the 80’s & 90’s sztárjai mindent vittek!

Hazánkban teljesítette a jeges vizes kihívást David Hasselhoff.

David Hasselhoffot is elérte az Ice Bucket Challenge. A világsztár ráadásul Magyarországon teljesítette a kihívást: Hasselhoffot az Acceleration 2014 által szervezett Celebrate the 80’s & 90’s with the Hoff! 6. állomásának csúcspontjaként öntötték nyakon a színpadon egy láda jéggel. Augusztus 29-én este látványos időutazás részesei lehettek, akik Mogyoródra látogattak. A show-ra elővételben 9500 jegy kelt el, a közönség fénycsóvák, dögös koreográfiák, lézershow és a legnagyobb slágerek közepette bulizott a Hungaroringen.

Látványos showműsorral fogadta a közel tízezres közönséget a Celebrate the 80’s & 90’s with the Hoff. Az est házigazdája a Knight Riderből és a Baywatchból ismert David Hasselhoff volt, akinek Looking for Freedom című slágerét egy emberként énekelte mindenki, és aki nálunk teljesítette a világon néhány hét alatt végigsöprő jeges vizes kihívást. A világsztárt szexi táncoslányai által körülvéve öntötték le egy vödör jéggel - az őrjöngő közönség legnagyobb örömére. David Hasselhoff ezután kihívta a Baywatch csapatát és a Hungaroring egész közönségét a feladatra.

A Mogyoródra látogatók pirotechnikával, füst és konfettiágyúval felturbózott teltházas retró partiban vettek részt, ahol olyan sztárokkal buliztak együtt, mint Haddaway, a 2 Unlimited, a Vengaboys, Sabrina, a Snap Turbo B-je, DJ Sash!, a Twenty4Seven vagy az angol szex szimbólum Samantha Fox. A koncertek között vetített kisfilmek a 80-as, 90-es évek emlékezetes eseményeit elevenítették fel és a korszak legforróbb hangulatú bulijaiba repítették vissza a tomboló tömeget. A show-t az olyan világslágerek, mint a Boys, boys, boys, a What is love, a No Limit, vagy a Rhythm is a dancer mellett dögös jelmezekbe öltözött táncosok produkciói tették felejthetetlenné. A sztárok mellett természetesen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, K.I.T.T. is jelen volt a bulin, a közönség nagy örömére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.