Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Augusztus 18. 12:55, hétfő | Helyi
Forrás: Ceglédisport

Csobbanó csütörtök a ceglédi strandon

Csobbanó csütörtök a ceglédi strandon

Sikeres akciók a Városi Sportuszodában

Szemmel láthatóan folyamatosan növekszik a Cegléd Városi Sportuszoda látogatottsága. Ványi Zsolt létesítmény vezetőt kértük meg, tájékoztassa olvasóinkat:

- A nyáron több akcióval is készültünk. Bevezettük a diák bérletet, amellyel igen kedvezményesen jöhetnek a gyerekek és elindítottuk a csobbanó csütörtököt, amely ezeken a napokon ad kedvezményes belépési lehetőséget. Az utóbbi nagyon népszerű a lakosság körében, mellyel egyértelműen nőtt a látogatottságunk csütörtökönként is. Az eddigi tapasztalatunk az, hogy mindenki nagyon elégedett az uszodával, de azért lesz néhány dolog, amiben változtatunk majd jövőre.

Próbáljuk megtalálni továbbra is azt a megoldást, hogy tudjanak úszni a látogatóink és edzeni a vízilabdázóink. Mindig vannak olyan vízfelületeink, ahol tudnak úszni a vendégeink. Nagyon jól működik az úszás oktatásunk, sok csoporttal dolgozunk. Remélem, hogy az iskolakezdés után is tudjuk tartani ezt a létszámot. Szeptember közepén fogunk sátrat állítani, amikor egy rövid időre bezárjuk az uszodát, hogy elvégezzük a szükséges munkálatokat.

-pézsé-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció