Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Március 23. 17:22, hétfő | Helyi sport

Cegléd akarata érvényesült

Cegléd akarata érvényesült

Remek egyéni teljesítmények, győzelem a jutalma

Nagy elszántsággal lépett pályára csapatunk ezen a „hat pontos” mérkőzésen. A közel négyszáz hazai néző ereiben megfagyott a vér a 2. percben, amikor az ellenfél egy kapu előtti kavarodást követően büntetőhöz jutott. Kapusunk, Tóth Zoli viszont óriási bravúrral kivédte a bal alsó sarokra tartó labdát. Végre lehetett hallani közönségünk hangját is, amely buzdítástól vezérelve mi is kiharcoltunk egy büntetőt. Kapitányunk, Koós Gabi kíméletlen volt. Meg van a vezetés! Ezután több lehetőséget elpuskáztunk. Gólt szerezhetett volna Vattai, Makrai, Pantovic is, de csak helyzeteket jegyezhettünk.

A második félidőben a vendégek mindent egy lapra feltéve rohamoztak, de védelmünk Makrai vezérletével magabiztosan állta a sarat. Hozzá kell tenni, hogy kapura nem voltak veszélyesek a Siófokiak. Mint már több mérkőzésen is az utolsó tíz percet emberelőnyben játszottuk, de most sikerült az, ami eddig nem, mi rúgtunk két klasszikus kontrából gólokat és ezzel itthon tartottuk a nagyon értékes három pontot. Győzelmünkkel feljöttünk a 11. helyre.

Ceglédi VSE – FGSZ Siófok 3-0

Gólszerzők: Koós (18’ 1-0 büntetőből), Markó (90’ 2-0), Dóczi (94’ 3-0)
Ceglédi VSE: Tóth – Oláh, Albert, Makrai, Farkas, Koncz, Vattai, Kovács D.(Dóczi), Pantovic (Szabó D.) Koós (Markó), Balog

Szabó István vezetőedző: Először is szeretném a csapat nevében megköszönni a szurkolók lelkes buzdítását, sokat jelent számunkra. A mérkőzésen több fordulópont volt. Kapusunk hárított egy büntetőt, majd mi előnyt tudtunk szerezni büntetőből. Ettől kezdve a mi akaratunk érvényesült. Annak külön örülök, hogy szép gólokat lőttünk.

fotó: Takács Tamás

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem