Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. Május 15. 09:52, péntek | Helyi

Az év nagy „durranása”

Az év nagy „durranása”

Újra Military Parádé az ország közepén a csemői Tamás Tanyán

A tengeren túlon és Nyugat-Európában évtizedek óta rendeznek a HMFEST-hez hasonló nagysikerű „hadi”rendezvényeket, ahol mára már kialakult egy sajátos „military hipster" életérzés is.
A hadi-kulturális programok, military szabadidősport bemutatók, és a gyermeknap csibész katona játékai,3 napon keresztül kápráztatják majd el a Military Fesztiválra másod ízben kilátogató közönséget, fűszerezve azt színvonalas military show és koncertprogramokkal 2015. június 5-7-ig.


Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk a másodízben megrendezésre kerülő nem mindennapi szórakoztató, minden korosztály igényét kielégítő military szabadidősport rendezvényünket.



Az idén sem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint azt hogy újra létrehozzuk a környező országok legkomplexebb, legnagyobb alapterületen szerveződő szabadidős military, sport témájú rendezvényét, fesztiválját, melyet a koncerteken felül a gyermeknap kedves, military programjai is színesítenek. Munkánkat már a tavalyi évben várakozáson felüli siker koronázta, hiszen több mint 15 000 látogatót fogadhattunk a rendezvényünk 3 napján. Ez adott erőt lelkes önkénteseinknek ahhoz, hogy újult erővel vágjunk bele az idei military parádé szervezésébe.

Fentieknek megfelelve, a II. világháború befejezésének 70. évfordulója alkalmából és a magyar honvédelem napja tiszteletére military gyermeknappal egybekötött látványos, új elemekkel teletűzdelt hagyományőrző katonai parádét szervezünk ismét. A Parádén újra bemutatkozik 1000 év magyar hadviselése, de nem maradnak el a sport és szórakoztató programok, koncertek, sőt ez évtől kialakításra kerül az egyre dinamikusabban fejlődő úgynevezett „E-sport” barak is, ahol kipróbálhatják magukat a WOT (tankjáték.hu) és a CS:GO fanatikusok is.

Európai hírű az a tény, hogy a Word of Tanks-ot képviselő Wargaming idei 13 európai turné állomása közé felvette a magyarországi HMFEST-et is, ahol bemutatkozik az MGT-20-as „gamer” PC kamionjuk is!

Nagy öröm számunkra, hogy a Honvédelmi Minisztérium ismét mellénk állt, s az idén már harcászati bemutatóval, katona zenekari fellépéssel, különböző technikák biztosításával és nem utolsó sorban, személyes jelenlétével is emeli rendezvényünk színvonalát.

Ezen felül, amiért még érdemes kilátogatni:


A fesztivál egyik díszvendége lesz, -sajnos már csak a szárazföldön- az Ég Katonái HE jóvoltából megszépülő 6115-ös oldalszámú MIG-21 Fishbed


Újra érkezik a tavalyi rendezvény „sztárja” is a gyönyörű állapotban lévő VT-55 műszaki mentő a (bika)

A rendezvény további részletei:hmfest.hu/reszletes-programok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció