Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Február 19. 13:11, szerda | Helyi önkormányzati

Az abonyi családok nem felejtenek

Az abonyi családok nem felejtenek

A Gyurcsány-koalíció munkanélküliséget, korrupciót és megszorításokat hozott az abonyi családokra is

A Pest megyei családok nem kérnek többet minden idők legkorruptabb koalíciójából, a Gyurcsány-koalícióból és a megszorításaikból. A Gyurcsány-korszak munkanélküliséget, megszorításokat hozott a magyar családokra. Ha rajtuk múlna ma is ugyanúgy folytatnák a közpénzek és a nemzeti vagyon lenyúlását és a családok sorozatos megszorítását is. A Gyurcsány-koalíció el akarja törölni a rezsicsökkentést, a családi adókedvezményt, a gyed-extrát és brutális adóemelést akar.

A Gyurcsány-korszak a sorozatos megszorításokról szólt, és az abonyi családok sem felejtik, hogy ma ugyanazok vannak együtt, akik munkanélküliséget hoztak Pest megyére is és elvettek az emberektől egy havi munkabért. Ugyanők hazudták, hogy nem lesz gázáremelés, aztán tizenötször emelték a rezsit. Nem kímélték az időseket sem, elvettek egy havi nyugdíjat és bevezették a vizitdíjat. A családokat sorozatos megszorításokkal sújtották. Elvettek egy évnyi gyest, eltörölték a gyerekek után járó adókedvezményt, még a családi pótlékot is megadóztatták volna.

Újra együtt van a legkorruptabb koalíció, amely soha nem a magyar családok javát nézte, csak a saját zsebüket tömte. Az újabb Gyurcsány-programról is csak egy biztos, hogy fájni fog. A Gyurcsány-koalíció el akarja törölni a rezsicsökkentést, a családi adókedvezményt, a gyed-extrát, tandíjat akarnak bevezetni és brutális adóemeléssel akarják büntetni mindazokat, akik a családi adórendszerrel jobban jártak. Egy újabb Gyurcsány-korszak ma még nagyobb veszélyt jelentene a nyugdíjasok számára is, hiszen Gyurcsány Ferenc még az állami nyugdíjat is eltörölné. Teljesen mindegy mit ígérgetnek az Abonyban élő családoknak, soha egyetlen ígéretüket sem teljesítették nekik, sőt a homlokegyenest az ellenkezőjét csinálták annak, amit ígértek.

A választás tétje a Pest megyei családok számára is, hogy Magyarország és a családok tovább tudnak-e erősödni, vagy hagyjuk-e, hogy visszajöjjön mindenidők legkorruptabb kormányzása, amely egyszer már tönkretette nemcsak az országot, hanem az itt élő családokat is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 01. 10:51, csütörtök | Helyi önkormányzati

Beszámoló döntésekről

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.