Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Július 26. 00:00, szombat | Helyi

A nagy CEGLÉDI SELFIE verseny

A nagy CEGLÉDI SELFIE verseny

Készítsd el a nyár legjobb selfijét, vagy válaszd ki az eddig készítettek közül a legjobbat és nevezz vele versenyünkre!

Ugye már te is hallottál róla?! És tudod is, hogy mi is az a SELFIE?

A selfie egy önfotó, vagyis egy olyan fénykép, amit a fotós önmagáról készíti. Önfotókat már a fotográfia őskorában is készítettek egyes fotográfusok, azonban ez ritkán fordult elő.

A világ első selfijét 1839-ben Robert Cornelius készítette, aki fotógráfusként dolgozott, és így tisztában volt az akkori világ fényképezőgépének működésével. Akkor még egy selfie készítését nem lehetett könnyen kivitelezni.

A több száz éves álomból újjáéledt selfie futótűzként terjedt szét, világhódításának sikerét pedig mi sem mutatja jobban, mint, hogy a brit Oxford szótár szerkesztőbizottsága 2013-ban a selfie-t választotta az év szavának. A képmegosztó és közösségi oldalakon gombaszámra megjelenő selfie-k – ahogy minden más légből kapott újdonság – megosztja az embereket. Vannak, akik valósággal sportot űznek belőle, vannak, akik határozottan elutasítják, elzárkóznak tőle. A selfie-t lehet szeretni, lehet utálni, az azonban biztos, hogy nem mehetünk el mellette szó nélkül. Mi sem megyünk el.

Legújabb versenyünk az önkifejezés ezen módját méretteti meg. Te is biztosan készítettél már selfie-t, vagy ha még nem, hát eljött a te időd!

Készítsd el a nyár legjobb selfijét, vagy válaszd ki az eddig készítettek közül a legjobbat és nevezz vele versenyünkre!

Tengerparton, strandon, napozás vagy fagyizás közben, rád bízzuk. A képen szerepelhetsz egyedül, társaságban, vagy akár kis kedvenceddel is. A lényeg, hogy ne legyen mindennapi! Készíts selfie-t extrém pózban extrém helyen.

Az elkészített fotókat az info@infocegled.hu e-mail címre várjuk.

Hamarosan jövünk a részletekkel!

Addig is SELFIEREFEL!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció