Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Blog | La Toscana Bisztró

2017. Június 01. 12:23, csütörtök

Végre itt a TERASZezon!

Végre itt a TERASZezon!

A La Toscana Bisztróban is megnyitottuk a tavaszi terasz szezont.

Jó idő, friss levegő, napsütés… Ilyenkor tavasszal és nyáron mindenki igyekszik minél több időt a szabadban tölteni. Mert ki tudja miért, de ilyenkor a mosolyok szélesebbek, a beszélgetések hangulatosabbak, és még az ízek is valahogy finomabbak a szabad ég alatt.

A napsütésnek mi sem tudunk tovább ellenálni, ezért feltekertük hát sátrunk oldalait és a La Toscana Bisztróban is megnyitottuk a tavaszi terasz szezont.
Bár éttermünk vendégeinek télen, vagy rosszabb idő esetén sem kell az utcán ácsorogniuk. Dohányzó, forralt borozgató, vagy éppen csak friss levegőre vágyó vendégeink meleg plédbe burkolózva, zárt sátorban élvezhetik a téli/nyári terasz hangulatát.

Most viszont egyértelműen a napsütés invitál meg minket a zöld növényekkel és virágokkal tarkított környezetbe. Hidd el, Pityu főztje a szabad ég alatt elfogyasztva egy kicsivel (ha lehet) még finomabb.

Mert a mi szépen felújított városi promenádunk nem csak látványában mutatós, de a város legnagyobb egybefüggő fedett teraszával helyet is kínál a megfáradt nézelődőknek. Próbáld ki! Találkozzunk a teraszon!

Június 8-án az Arab konyha íz világába kóstolhatnak bele a La Toscana Bisztró vendégei. >>> Csatalkozz az eseményhez >>> Arab est

- fotó: Balga Gábor -

La Toscana Bisztró
Cegléd, Kossuth tér 8.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2017. Május 17. 14:32, szerda | La Toscana Bisztró

Elzászi est Toscana-ban

Pityu újabb tematikus estje

2017. Április 21. 11:02, péntek | La Toscana Bisztró

Kici kínai est a Tosi-ban

Újabb távol-keleti ízek kerültek terítékre a La Toscana Bisztróban

2017. Március 23. 10:52, csütörtök | La Toscana Bisztró

Bonjour!

Francia estet tartottak a La Toscana Bisztróban