Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Blog | ENSOLAR

2012. Április 10. 17:51, kedd

Napkollektor, de nem minden áron, hanem fél áron!

Napkollektor, de nem minden áron, hanem fél áron!

Azért valami jó is történik ebben az országban. Az állam most bőkezűen jutalmazza...

Napkollektor, de nem minden áron , hanem fél áron!

Azért valami jó is történik ebben az országban. Az állam most bőkezűen jutalmazza mindazokat akik nyitnak a megújuló energiák felé és próbálnak energia számláikon ilyen módon csökkenteni.


Ennek ösztönzésére indult 2011-ben az USZT-ZBR-NAP-2011 lakossági napkollektoros pályázat amire nagyon sokan jelentkeztek. A pályázatban melegvíz készítő napkollektoros rendszereket támogatnak 50%-os vagy maximum 800 000.-Ft vissza nem térítendő állami támogatással.


Szerencsére nekünk is sok pályázatot sikerült beadnunk és idén már izgatottan vártuk az eredményeket, hogy milyen lesz az elbírálás. Ma már büszkén mondhatjuk, hogy volt értelme az energia befektetésnek mert március 26-án kihírdették az első 866 nyertes pályázatot amiben pályázóink közül nagyon sokan szerepelnek. Úgyhogy szeretnék is minden negatív dezinformációt eloszlatni a pályázattal kapcsolatban, miszerint -nem érdemes pályázni Józsikám ez úgy is megvan bundázva, meg bla-bla-bla kósza hírek. Sőt azt tudom mondani, hogy midnen tekintetben nagyon korrekt a lebonyolítás és az elbírálás is. Csak azok nem nyertek akik formai vagy elgépelésből származó tartalmi hibát követtek el. Ezért mindenkinek csak ajánlani tudom mert érdemes megpróbálni. A pályázat 2012 május 15-ig van még nyitva!

"A legtisztább energia az amit el sem használunk"

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Június 04. 18:13, szerda | ENSOLAR

Mennyivel lesz több az áramszámlám, ha klímát használok?

2012. Május 11. 18:31, péntek | ENSOLAR

Mi bajunk lehet a klímától?

A klímaberendezés sajnos optimális körülményeket teremthet a különböző mikroorganizmusok elszaporodásához...