Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Blog | ERŐMŰ

2016. Március 23. 19:33, szerda

Hosszú hétvége Erőmű módra!

Hosszú hétvége Erőmű módra!

Képek és beszámoló az Erőmű hétvégi bentalvós táboráról.

A március 15.-ei hosszú hétvégét nem is lehetett volna tartalmasabban tölteni máshol, mint egy 4 napos edzőtáborban. Péntektől hétfőig napi 3 tréninggel készültünk a közelgő versenyekre. Reggelente futóedzésekkel kezdtük a napot, majd egy küzdő illetve technikai edzés, este pedig különféle terheléses edzéseken adhatták ki maradék energiáikat a táborozók.

Új eszközeinknek is nagy hasznát vettük, a funkcionális tréningek alatt jobbnál jobb sportág specifikus gyakorlatokat végeztünk. A táborozók életkora elég vegyes volt, a 19 fő között akadtak 9-10 évesek, de felnőtt korú versenyzők is. Mindkét korosztály felkészülésében fontos állomás volt ez a bentalvós edzőtábor.

Nagy hangsúlyt fektettünk a kisebbek első versenyén felmerülő hiányosságok javítására, illetve a felnőttek technikáinak csiszolására, élesítésére. Az erőnléti edzések azon kívül , hogy nagyon fejlesztőek voltak, megmutatták kondíciónk mennyit fejlődött az utóbbi 2 és fél hónapban, illetve hogy mik azok a területek amiken még bőven akad mit dolgozni. A tábor végét a felnőttek egy extrém terheléses felméréssel zárták, a fiatalok pedig küzdőedzés keretein belül mutathatták meg, mit tanultak a 4 nap alatt. Jó volt látni, hogy nem csak az idősebbek, hanem már a kisebbek is komolyan veszik a tábori munkát, egy-egy edzés anyagát vissza-vissza láttuk küzdelmeikben, pajzsmunkájukban.

Az edzések mellett természetesen a kikapcsolódásra is jutott idő, mivel az edzőteremben aludtunk, így az estéket közösen tölthettük el. Az ország-város játéktól kezdve az x-boksz-os táncversenyig mindent végigjátszottunk, kicsik nagyok egyaránt.😊

Reggeli péksüteményeinket a Mediterrán Pékségtől támogatásként kaptuk, nagyon szépen köszönjük! A jól megérdemelt, finomabbnál finomabb ebédet és vacsorát a La Toscana étteremben fogyaszthattuk el, ezúton Nekik is köszönjük a lehetőséget!

Összegezve egy nagyon tartalmas, hasznos tábort zárhattunk, ami nem csak az egyénekre, de a közösségre is jó hatással volt. Ennek köszönhetően már alig várjuk a hamarosan következő versenyeket, hogy élesben is kamatoztathassuk az eddig tanultakat! Április 2.-án Veszprémbe utazik a csapat nagy része, hiszen többen is továbbjutottak a diákolimpia országos döntőjére; még a nagyobbak április 16.-án az orosházi magyar bajnokságon mérhetik meg magukat legközelebb.

Hajrá ERŐMŰ!

👍 Csatlakozz hozzánk a facebook-on!

Erőmű - a funkcionális edőzterem
Cegléd, Mizsei út 2.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2017. Július 31. 11:20, hétfő | ERŐMŰ

Újabb dolgos hét az erőműben

Első alkalommal szerveztünk tábort a Crosscsont csoportunknak, melyre most külsős gyerekek is jelentkezhettek. Voltak is, akik éltek a lehetőséggel, így a hetet 15 lelkes fő nyomta végig.

2017. Július 07. 13:09, péntek | ERŐMŰ

Nyílt edzőtábor az ERŐMŰ-ben!

Még lehet csatlakozni az Erőmű CrossCsont napközis edzőtáborához

2017. Május 24. 12:05, szerda | ERŐMŰ

Tavaszköszöntő ERŐMŰ módra

Májusban tartottuk az idei év első szabadtéri Tavaszköszöntő edzését!