Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Blog | ERŐMŰ

2015. Július 10. 18:10, péntek

Éhesen Bécsben

Éhesen Bécsben

Csabi és Sándor nemzetközi tatamin

Június 14-én Bécsben rendezték meg az Austrian Open nemzetközi bajnokságot. Az Erőműtől ketten léptünk tatamira: Gál Csaba és Mikó Sándor.

Csabának februárban két helyen tört az állkapcsa, visszatérő versenyként gondolt erre a megmérettetésre. A verseny előtt komoly felkészülésen vettünk részt, valamint a súlyunkkal is volt egy kis nehézség, úgyhogy szombat hajnalban meglehetősen éhesen vettük az irányt Bécs felé. Az érkezés után sikeresen bemérlegeltünk, majd elkezdtük a melegítést. Pontosan nem tudtuk mikor kerülünk sorra, ezért mindig mozogtunk egy kicsit.

A verseny megnyitója után késő délután kezdhettük el a küzdelmeinket. Csabi első küzdelmét gyomor KO-val nyerte lengyel ellenfele ellen, majd második küzdelmét is egy szinten magyar fiú ellen. A harmadik küzdelemben végül erős harcban a grúz versenyzőt hozták ki győztesnek, így Csabi az előkelő 3. helyet szerezte meg.

Én svéd ellenféllel voltam elsőnek és KO-val jutottam tovább. A második versenyző lengyel volt, és fejrúgással kerültem ki győztesen így az 1. helyet szereztem meg.

Mindketten felszabadultan tudtunk küzdeni és tudtuk hozni a megfelelő technikákat, így nem csak az eredményre, hanem a küzdelmekre is pozitívan gondolunk. Csabának szép visszatérés volt ez, pozitívan varja a folytatást.

Az eredményhirdetés után elindultunk hazafelé, de még Győrben megálltunk enni így későn értünk haza nagyon fáradtan de legalább annyira vidáman.

Miko Sandor 6.kyu

Csatlakozz hozzánk a facebook-on!

Erőmű - a funkcionális edőzterem
Cegléd, Mizsei út 2.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2017. Július 31. 11:20, hétfő | ERŐMŰ

Újabb dolgos hét az erőműben

Első alkalommal szerveztünk tábort a Crosscsont csoportunknak, melyre most külsős gyerekek is jelentkezhettek. Voltak is, akik éltek a lehetőséggel, így a hetet 15 lelkes fő nyomta végig.

2017. Július 07. 13:09, péntek | ERŐMŰ

Nyílt edzőtábor az ERŐMŰ-ben!

Még lehet csatlakozni az Erőmű CrossCsont napközis edzőtáborához

2017. Május 24. 12:05, szerda | ERŐMŰ

Tavaszköszöntő ERŐMŰ módra

Májusban tartottuk az idei év első szabadtéri Tavaszköszöntő edzését!