Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Blog | FIT FOR YOU

2016. Március 23. 17:29, szerda

Ha csak pár perced van, akkor Tabata

Ha csak pár perced van, akkor Tabata

Tabata óratípus hamarosan a Fit For You-ban

Elképesztő eredmények csupán napi néhány perc edzéssel! Biztosan te is találkoztál már hasonló szövegezésű posztokkal, megdöbbentő és már-már gyanús előtte-utána fotókkal. Ez azonban nem csak ámítás. A módszer valóban létezik, sőt március 30-tól a Fit For You-ban is elérhető lesz. Hogy mi ez?

TABATA -a zsírégető, szálkásító edzésmódszer

A tabata titka a rövid ideig tartó intenzív terhelési és pihenő idők váltakoztatása. Az edzés 4 perces időszakaszokban zajlik. Egy 4 perces blokk alatt, egy gyakorlatot végzünk. A 20 másodperces maximális intenzitású terhelési szakaszt egy 10 másodperces pihenőszakasz követ. Mindezt 8 körben ismételjük. A teljes edzés 5 különböző gyakorlatból áll.

Mivel ezt a fajta edzésmódszert eredetileg élsportolók számára fejlesztették ki, ezért fontos, hogy mielőtt belevágnál, készítsd fel a szervezetedet erre az intenzív mozgásformára!

A TABATA módszerrel végzett edzés rendkívül hatékony zsírégető hatással rendelkezik, ami az edzést követő 12 órában is fenn áll. Ez a fajta edzésmódszer fejleszti az állóképességet és komoly izomépítő hatása van.

Az órákat Bea tarja, szerdánkét 18 órától.

Fit For You Fitness
Cegléd, Kőrösi út 19.
Tel.: 06 (53) 316 - 623

Kövess minket a Facebook-on!

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2016. December 02. 16:02, péntek | FIT FOR YOU

Gyertek, mozogjunk együtt!

[TINIFITNESZ] a Fiti-ben

2016. December 02. 16:00, péntek | FIT FOR YOU

Mélyülj el a testmozgásban!

Ha egy igazán intenzív, pörgős edzésre vágysz, amely kimozdít a komfortzónádból, és feltölt energiával, akkor ezt neked találták ki.

2016. Június 09. 11:26, csütörtök | FIT FOR YOU

Újra taposhatjuk a padokat

Megérkezett a Funkcionális step